WELKOM OP DE WEBSITE VAN

             DE WITTE LELIE              

 Lees en bekijk alles over ons bedrijf en onze producten.

 

VANAF 2017 ZIJN ONZE ACTIVITEITEN NIET MEER TE RESERVEREN.

Ons bedrijf gaat zich toeleggen op fairs en beurzen. Daarnaast produceren wij onze ambachtelijke likeuren voor business to business. Vanaf januari 2017 stoppen wij met onze activiteiten als Workshops Likeur Maken, rondleidingen, wandelingen en High Teas voor groepen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de mail. de.witte.lelie@hotmail.com


HIGH TEA  &   Albert Heijn  VOL

NIET MEER TE BOEKEN!

2e_kaartje_gratis_banner_2_001.jpg

Het 2e toegangskaartje gratis

bij 5 AH Uit-zegels

VOL      NIET MEER TE BOEKEN

Kom genieten van een heerlijke High Tea op een bijzondere locatie; De Witte Lelie in het Woold. Een prachtige plek midden in de natuur waar nog echte rust heerst.

"High Tea bij De Witte Lelie is een verrassende combinatie van lekkere hapjes, natuur en een prachtige entourage".

Maak een compleet dagje uit met een High Tea bij De Witte Lelie. In het nabij gelegen Winterswijk kun je bijvoorbeeld het Mondriaanhuis bezoeken of maak eens een schitterende natuurwandeling door het Wooldse Veen. Net over de grens in Duitsland ligt Kasteel Anholt met een prachtig interieur en tuinen. Een dag grenzenloos genieten!

VOL    NIET MEER TE BOEKEN

De High Tea wordt van dinsdag tot en met zondag geserveerd tussen 14.00 en 17.00 u. U kunt per mail of telefonisch reserveren. De kosten zijn 18,50 p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

De sfeervolle kamers in de voormalige boerderij zorgen voor een intieme en verrassende entourage waar het schrijversechtpaar en eigenaren Mullié/Dallinga de hand in hebben gehad. De High Tea bestaat o.a. uit huisgemaakte scones, jam en room, taartjes, onze befaamde kruidkoek, chocolade, eiersalade, Franse kaas, sandwiches en natuurlijk onbeperkt onze eigen thee naar keuze.

Je kunt onze High Tea vanaf twee persoen reserveren met de AH 2e kaartje gratis actie.

LET OP: Je krijgt alleen toegang tot ons bedrijf met geldige vouchers én volle zegelkaarten. Zonder deze kan de reservering niet doorgaan.

VOL      NIET MEER TE BOEKEN

    

20160807_125228.jpg 2e_kaartje_gratis_tekst_001.jpg

VOL     NIET MEER TE BOEKEN

                 2e_kaartje_gratis_ah-loge_001.jpg


WINKEL

De winkel is geopend op afspraak. Betalen met PIN kan bij ons.

  20160807_130045.jpg


 

Honden zijn op het erf van harte welkom, mits aangelijnd. Binnen zijn ze niet toegestaan.