WELKOM OP DE WEBSITE VAN

             DE WITTE LELIE              

 Lees en bekijk alles over ons bedrijf, onze producten en onze activiteiten.

 

WORKSHOP LIKEUR MAKEN

Kom een workshop likeur maken volgen; alles over de geschiedenis van likeur, proeven van onze eigen likeuren én natuurlijk zelf aan de slag! Iedereen gaat naar huis met een grote fles zelfgemaakte likeur. Dat is nog eens thuiskomen! Alle info bij activiteiten.

Kosten 27,50 p.p. all-in. Vanaf 18 jaar. Op iedere dag te boeken. Vanaf 10 personen.


HIGH TEA  &   Albert Heijn

2e_kaartje_gratis_banner_2_001.jpg

Het 2e toegangskaartje gratis

bij 5 AH Uit-zegels

Kom genieten van een heerlijke High Tea op een bijzondere locatie; De Witte Lelie in het Woold. Een prachtige plek midden in de natuur waar nog echte rust heerst.

"High Tea bij De Witte Lelie is een verrassende combinatie van lekkere hapjes, natuur en een prachtige entourage".

Maak een compleet dagje uit met een High Tea bij De Witte Lelie. In het nabij gelegen Winterswijk kun je bijvoorbeeld het Mondriaanhuis bezoeken of maak eens een schitterende natuurwandeling door het Wooldse Veen. Net over de grens in Duitsland ligt Kasteel Anholt met een prachtig interieur en tuinen. Een dag grenzenloos genieten!

De High Tea wordt van dinsdag tot en met zondag geserveerd tussen 14.00 en 17.00 u. U kunt per mail of telefonisch reserveren. De kosten zijn 18,50 p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

De sfeervolle kamers in de voormalige boerderij zorgen voor een intieme en verrassende entourage waar het schrijversechtpaar en eigenaren Mullié/Dallinga de hand in hebben gehad. De High Tea bestaat o.a. uit huisgemaakte scones, jam en room, taartjes, onze befaamde kruidkoek, chocolade, eiersalade, Franse kaas, sandwiches en natuurlijk onbeperkt onze eigen thee naar keuze.

Je kunt onze High Tea vanaf twee persoen reserveren met de AH 2e kaartje gratis actie.

LET OP: Je krijgt alleen toegang tot ons bedrijf met geldige vouchers én volle zegelkaarten. Zonder deze kan de reservering niet doorgaan.

    

20160807_125228.jpg 2e_kaartje_gratis_tekst_001.jpg

                 2e_kaartje_gratis_ah-loge_001.jpg


WINKEL

De winkel is geopend tijdens reserveringen en op afspraak. Betalen met PIN kan bij ons.

  20160807_130045.jpg


 VLIERBLOESEMLIKEUR

2016 is het jaar van de VLIERBLOESEM. Niet alleen het zomerdrankje 'Hugo' zal populair zijn, maar ook onze nieuwe vlierbloesemlikeur. De smaak houdt het midden tussen Hugo en Limoncello. Lekker fris met een vleugje vlierbloesem. Met 14,5 % alc. is dit likeurtje nog net te rekenen tot de laagalcoholische dranken en kan onze Vlierbloesemlikeur in elke winkel verkocht worden. Kom eens een likeurproeverij volgen bij ons; dan kun je meteen verschillende smaken proeven! Lees verder bij activiteiten.

Honden zijn op het erf van harte welkom, mits aangelijnd. Binnen zijn ze niet toegestaan.