WELKOM OP DE WEBSITE VAN

             DE WITTE LELIE              

 Lees en bekijk alles over ons bedrijf, onze producten en onze activiteiten.

 

WORKSHOP LIKEUR MAKEN

Kom een workshop likeur maken volgen; alles over de geschiedenis van likeur, proeven van onze eigen likeuren én natuurlijk zelf aan de slag! Iedereen gaat naar huis met een grote fles zelfgemaakte likeur. Dat is nog eens thuiskomen! Alle info bij activiteiten.

Kosten 27,50 p.p. all-in. Vanaf 18 jaar. Op iedere dag te boeken. Vanaf 10 personen.


HIGH TEA

Kom naar De Witte Lelie voor een heerlijke High Tea; met onze eigen theesoorten, scones, trifles, room, croissants, jams, hartige hapjes, ambachtelijke eisalade, franse kaas, sandwiches en ga zo maar door. Reserveren vanaf 10 personen  18,50 p.p. Deze High Tea serveren wij ook glutenvrij. Vraag naar de mogelijkheden.

 

LIKEURPROEVERIJ

Onze likeurproeverij geven we  op locatie voor grote groepen. Vraag naar de mogelijkheden.  tel.0543-750260 of mail ons.


WINKEL

Bijna iedere dag is onze winkel open; als de vlag uithangt zijn we er. Ook is de winkel geopend tijdens reserveringen en op afspraak. Betalen met PIN kan bij ons.  Tel. 0543-750260  Wilt u niet voor een gesloten deur staan? Bel ons.


 VLIERBLOESEMLIKEUR

2016 is het jaar van de VLIERBLOESEM. Niet alleen het zomerdrankje 'Hugo' zal populair zijn, maar ook onze nieuwe vlierbloesemlikeur. De smaak houdt het midden tussen Hugo en Limoncello. Lekker fris met een vleugje vlierbloesem. Met 14,5 % alc. is dit likeurtje nog net te rekenen tot de laagalcoholische dranken en kan onze Vlierbloesemlikeur in elke winkel verkocht worden. Kom eens een likeurproeverij volgen bij ons; dan kun je meteen verschillende smaken proeven! Lees verder bij activiteiten.

Honden zijn op het erf van harte welkom, mits aangelijnd. Binnen zijn ze niet toegestaan.